Tetovo (monografija).

Przednia okładka
Sobranie na opština Tetovo, 1969 - 140
0 Recenzje

Z wnętrza książki

Co mówią ludzie - Napisz recenzję

Nie znaleziono żadnych recenzji w standardowych lokalizacjach.

Spis treści

Sekcja 1
7
Sekcja 2
11
Sekcja 3
12

Nie pokazano 8 innych sekcji

Inne wydania - Wyświetl wszystko

Kluczowe wyrazy i wyrażenia

апЛ бидат Брвеница бројот веќе Волковија Вратница врз гѕ години голем број Гостивар гп Хке градот движење дел денес додека Долно Палчиште другите еден еѕ еѕХ еХ Жеровјане жители запослените Затоа земјоделството изградба изградбата изградени изнесува Јажинце Јелак Јован Павловски Југохром капацитети Кирил Пејчинович колективот комбинат Комбинатот комитет кон КПЈ Лапѕ Ле Леѕ Лешок Љуботен Македонија Меѓутоа мерки метри милиони динари многу мошне наводнување наоѓа наоѓаат население населението ната некои неколку нив објекти оваа работна организација овие ое ој Хке околу оние оп Општината отсто партиската Пена период Пирок повеќе поголем подоцна подрачје подрачјето Полог Попова Шапка посебно последниве потоа првата преку прет претпријатие продавници производи производство р\иѕ работници Радиовце развој развојот реката Пена сега селата селото сите Скопје според стопански стопанството Сува Гора таа Теарце теќе Теќето Тетекс Тетово тетовоката Тетовска општина ТеХоуо тие Тке тогаш Тодор Циповски тони три тука услови уште хектари Хкеге цел Челопек Шар Планина Шарена џамија

Informacje bibliograficzne